sunny leone hot tikit kadke Awek photoshot n ak bra merah seluar merah

Biarpun nursery dulu tu facilities kurang, tido beralas tilam nipis je (tu pun aku antar, kalau tak atas toto je lah) tapi tak pernah la pulak sampai luka-luka gini. Dan sekarang aku sedang mempertimbangkan pertukaran Cha lagi. Bila mana, orang yang kita percaya tapi menghampakan.

Mana yang tak bagus tue, simpanlah je untuk tatapan peribadi. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Ada orang kata bila aku makan it seem benda tu sangat sedap sehingga pernah berlaku ada customer satu kedai minuman ni nak benda yang sebijik aku mimun tu sebab dia kata it seems cam sedap jer bila tengok aku minum.

Fayel pulak kuat menyusu..jangan terkejut dia minum susu 3 botol dalam satu masa...memang laju la akan kencing...lepas je menyusu sebotol..minta tu papa dia cakap nak susu lagi kena gi kencing..berlari dia pegi semata nak susu...lepas tu minum 2 botol ..yang ke 3 pun sama kaedahnya...susu kena gi kencing....settle...macam umpan hehe..cabaran dalam PT untuk Fayel..manja.sorang kan...dalam toilet dah disediakan toilet bowl khas untuk PT...selagi tak pasang dia tak akan duduk..dah duduk tu kena peluk..macam gayat sikit....sediakan kerusi panjat beli IKEA senang dia meniti nak duduk...

Fayel kalau nak berak tu.macam nakberanak haha..kena peluk...settle tu lega..tepuk tangan ... Fayel bijak...jangan lupa kata kata manis pujian...makin dipuji makin kerap la dia ke bilik air....kadang dia sendiri puji diri sendiri haha.ateyel pandai kannnn..yeeeeeeeeee sangat...seppp hih5....

Hari ni excited nak tulis kat blog jugak...mesti coret kenangan....

Alhamdulillah Fayel dah berjaya Potty Train akhirnyaaaaaaaaaa...berkat Ramadhan di bulan kuasa..kuasa tu Fayel yang cakap..betulkan puasa...kuasa gak di sebut nya....dalam misi nak belajar tu banyak jugak cabaran nya....potty train bukan semudah menyebut lagi untuk budak kecik yang sentiasa pakai pampers..akhirnya Fayel menyerah diri rela tanpa kena paksa ...teriak petir mama dia...heheh umur 3 tahun baru berjaya free pampers.amik nafas jap lega yang terhingga......melepasi dah fasa pampers...tahun depan nak sekolah ni...hati mak tak de dah rasa berbelah bagi cana la kat sekolah pakai pampers ni..aduhh...

Bukannya diorang tak tahu gambar yang bakal dikongsikan boleh mengundang kontroversi, tapi tetap nak kongsi juga. Bagi Abang Nara, kalau nak ambik gambar sebegini ambiklah. Itu yang sampai peminat-peminat mengkritik habis-habisan.

Mungkin ini adalah salah satu teknik untuk mencipta publisiti murahan. Dah sah-sah baju ketat dan memang tak sedap mata memandang.

So aku search internet dan jumpa beberapa koleksi resepi untok buat aiskrim potong ni.

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini.

Tetapi dalam kes Swannepoel ini pula, nampak gayanya, payudaranya hanya naik sebelah sahaja!