Disa fjal shqip turqisht

Duke përdorur një numër të madh burimesh esenciale këto pajisje përmbajnë qindra mijëra fjalë e shprehje sin e fjalorin e zakonshëm, ashtu edhe në atë të terminologjisë së specializuar.

Këto modele të avancuara mund të sigurojnë leximin e ligjeratave, e cila ndihmon në përmirësimin e prononcimit, duke u dhënë mundesinë përdoruesve t’u ngjajnë gjuhëfolësve vendas.

Tashmë mund të gjeni ndihmë për të komunikuar menjëherë, kur shkoni në një bankë, kur vizitoni një restorant, apo dhe thjesht kur shetisni.Seritë X5/X8 Fjalorët Elektronik Këto mësues të sofistikuar, janë më të dobishmit ndër sistemet gjuhëmësuese që ekzistojnë, për të gjithë ata që kërkojnë të prefeksionojnë një gjuhë të dytë.Si prodhuese kryesore e programeve për kompjutera xhepi, Palm OS, Symbian, Windows and Smart Phone, Lingvo Soft është veçuar vazhdimisht për arritjet e shquara dhe është vlerësuar me çmime të shumta.Seria 800 Fjalorët Elektronik Modelet e Serisë 800 janë projektuar për udhëtarët dhe studentët, të cilët kanë nevoje të komunikojnë përnjëherë në një gjuhë të huaj.Të thjeshtë për t’u përdorur, ato përfshijnë fjalorë dygjuhësh dhe organizues të përshtatshëm biznesi.

Resurse plotësuese janë, funksioni i rregjistrimit të fjalëve të reja si dhe bagazhi i gjerë i shprehjeve dhe idiomave të cilat e bëjnë pajisjen të dobishme për mësimin e gjuhës. është jo vetëm një ndër prodhuesit e parë të pajisjeve të përkthimit mobile, por gjithashtu edhe një nga liderat e shitjeve përmes internetit. ofron për shitje pajisje me cilesi e çmime konkuruese, nga prodhues të tjerë si psh Franklin, Yishen, Besta, Goldic, Lingvo e shumë të tjerë.Ato përmbajnë 4 lojra tërheqëse për të mësuar, gjë që i bën një zgjedhje të zgjuar për ata që duan të mësojnë në çdo vend.Të rekomenduara nga mësuesit dhe të adhuruara nga prindërit e studentët, ato e shndërrojnë mësimin e gjuhës në një eksperiencë të këndshme.ndodhet në vendin e parë në botë përsa i takon teknologjive të përkthimit elektronik.Një skuadër e paarritshme linguistësh e dizinjatorësh, krijues e realizues të pajisjeve mobile më të sofistikuarat si dhe të programeve për to. është fituese çmimesh për dizenjimin dhe prodhimin e përkthyesve mobil për qeverinë Amerikane dhe është gjithashtu mjaft e njohur në të gjithë botën për prodhimin e pajisje të tilla të përballueshme për nga çmimi e mjaft më cilesi.Seritë B-3 Fjalorët Elektronik Pajisjet e Serive B-3 janë perfekte për udhëtarët.