speed dating older singles Zara telanjang dlm bilik

Agak lama gak aku berchantting ngan dia tapi aku tak penah click kat link tu. Aku tau korang ni semua baca blog aku, and saje je la kan nak test aku ni camana.

zara telanjang dlm bilik-4zara telanjang dlm bilik-34

Teringin benar aku nak badan slim gila babi cam dulu (huak huak huak ...muntahhhhh). Ni memang penyakit aku dari sejak tengok filem Puteri. Tapi tak sure la kalau maid aku tu skang keje kat rumah dia and maid tu yang bagi cadangan buat dapur yang sama.d) gamba kat bilik aku yang dia claim bilik dia tu actually ada 2. Tinggal la sikit untuk generasi akan datang dik oiii.Dulu asal kuar bilik air je telanjang bogel selamba tapir tak pakai towel. Masa tu perut aku kempis wa cakap lu, kalau baring pun tinggi lagi pepek aku dari perut. Aku memang suka berangan benda-benda yang tak mungkin dapat. To my readers, anda boleh menyilakan diri untuk klik pada link untuk baca actual post yang aku rasa takde beza benau ngan 'post' dak Zara Dania ni.Pastu orang kedua aku akan call berkenaan IT ni of course la Dia ni kalau aku suruh call je manjang busy dan juga takde kredit. But still...boleh access internet, tapi Jumaat lepas agenda tengok movie kat Bukit Tinggi, layan Fast N Furious. Walaupun beliau tak berapa nak hensem, tapi dia macho, dan tak berlagak bagus. Tang jauh nampak la macam baju beli kat Disneyworld. Kalau masuk Toys R Us, akak sale tu ikut je bontot aku, macam la aku ni miskin benau takut sangat aku mencurik Barbie tu. Nak kata minat sangat ngan Garfield memang konfem tak. Ni perut aku ni dah macam boyan mengandung 4 bulan, tau tak. (laki aku pendek takpe, dia tak termasuk dalam ini cerita. Lojik la sket beb, kata anak load, beli merz segala, takkan la anak load dok rumah teres kottttttt.Tak penah aku tengok Fast N Furious 1 and 2, tau-tau bantai yang 3. At least takde la macam si Steven Seagal yang bajet macho tak penah kalah. Kalau berdiri tu boleh jugak la nak sedut-sedut perut. Ohhhhh, kalau la mamat ni agree nak breakfast sama-sama, alangkah indahnya pagiku. Paling tak pun muka ko kena cam Ahmad Mahmud ke, Nordin Ahmad ke, Mustapha Maarof ke. Orang kalau kaya-raya tak pakai de meja makan kerusi enam macam aku tu. Apa-apa hal jawab tag dak Usia blog ini adelah April 2009 tolak August 2006 sama dengan kira sendiri.

Mengapakah aku begitu jakun naik katerbang pun nak demam segala?????

Tapi kalau duduk memang nampak la berlipat tiganya. Sepinggan nasik lemak sambal kerang ngan telur goreng bersama-sama se-chawen teh tarik di mamak. Diorang pakai meja makan kerusi duoploh lapan.b) and as far as I know, budak offshore takde kejadahnya nak ambik course Food Tech. Apa-apa pun, aku rasa cukup-cukup la membambu Zara tu. Aku siat kulit korang kang.p/s : Zara, kebetulan aku nak jual rumah ni, ko nak beli?

Kalau meja makan tu ada alas, nak je aku tarik alas tu tutup perut aku sket. Saje je nak dok kat mamak kasik orang lalu-lalang jaki kat aku. Tapi tak relevan dah kalau aku nak realisasikan impian ni pun. Tak tau la kalau dia pengkaji seaweed ke, gamat ke. Entah la aku pun tak sure, sebab aku bukan engineerrrrrrrrrrrrrrr.c) Kak Zu yang terselit kat 'dapur' dia tu was my first maid. Mujur jugak la dia tak letak gamba tu kat blog dia, and edit gamba kawen tu ngan muka dia. Apa-apa pun to Zara Dania (ni mesti minat cerita Mia Zara ngan Awan Dania ni), if you are reading this, thank you sebab berminat ngan entry-entry Green Apple. Cik Zara Dania, aku harap ni nama betul, kot ye pun sangat mentaksubi aku, jangan la habis semua ko plagiattt.

Aku dapat rasakan masa ni aunty aku dah takde airmata dah nak keluar.

So aunty aku cakap dia still nak Sarah duduk rumah tu.

Silang kaki tu dah memang gaya kemestian para artis dulu. Punyala dulu aku tak banyak seluar, balik-balik seluar ni jugak yang aku balun. Seluar ni la bawak gi pasar malam, seluar ni la pakai waktu siang, seluar ni jugak aku bawak tido. Lagi besar katil lagi luas aku terkangkang tersiat. Guys, (guys sahaje....hahahahah ptuihh) Aku nak jual rumah aku yang aku dok skang. Hajat di hati nak bagi lalang naik dulu baru pindah. Actually second house tu aku macam nak jual dah mula-mula sebab ada orang nak beli lebih dari harga asal (of cos la kan, saper pulak nak bagi free-free je harga macam aku beli. Semalam 3 jam aku mengadap laptop godek-godek nak pasang new router. This year diorang buat kat Sri Cahaya International School, buat kat padang, bertambah la itam kulit aku yang sedia itam ni. Tapi kalau bawak cap bukannya aku boleh jadik putih dari orang lain pun. Apa taknya, balik-balik aku jugakkkkkk yang kena kalerkan buku dia. Dah nak masuk 32 ni, aku dah takleh nak pikir apa benda aku nak mintak untuk birthday present. So, takyah nak bambu-bambu, aku letak link dia kat sini pun dah cukup memalukan dia dah. As what have been told by one of Zara's follower this morning, you all dah pun kuar masuk blog aku semalam untuk buat research samada aku yang plagiat Zara.